www.knebelstrandgaard.com Salg og levering af store juletræer
www.knebelstrandgaard.com Juletræer og pyntegrønt
www.knebelstrandgaard.com Juletræer og pyntegrønt
www.knebelstrandgaard.com Juletræer og pyntegrønt til Export


       Produktion af danske juletræer


Knebel Strandgård har med sin belliggenhed i Danmark, på Djursland, det optimale kystnære klima og en fantastisk god jordbund til at kunne producere danske juletræer og pyntegrønt af høj kvalitet. Knebel Strandgaard producere hvert år danske juletræer og pyntegrønt af høj kvalitet til engro salg/export til Tyskland og til videresalg til opkøbere i Danmark. Juletræer i Nordmannsgran og Rødgran produceres i  forskellige kvaliteter til forskellige priser.


Der er endvidere skabt tradition for et lokalt "fæld selv dit juletræ" salg af juletræerne Nordmannsgran og Rødgran. Juletræerne sælges fra vores  ejendom på Præstemarken 4, 8420 Knebel, salget starter op fra sidst i november og frem til juleaften. Så tag familien med på en lille udflugt ud i vores smukke natur, tag en travetur på stranden og nyd udsigten over Knebel Vig fra toppen af vores plantage. Vælg og fæld selv jeres juletræ efter eget ønske.Der kan vælges mellem Nordmannsgran og rødgran fra ca. 80 cm til 5 meter.


Knebelstrandgaard er en af de få juletræsproducenter, i Danmark, der har specialiseret sig i en nicheproduktion af store juletræer. Vi sælger store juletræer til konkurrencedygtige priser. I bestiller og vi levere juletræerne efter aftale


For mere info kontankt os venligst på,

E-mail: info@knebelstrandgaard.com

Tel: 20941241www.knebelstrandgaard.com Danske juletræer og pyntegrønt 4
www.knebelstrandgaard.com Juletræer og pyntegrønt engro og export